Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов си позволи да критикува своите футболисти след нулевото равенство с Литекс в Ловеч. Наставникът на "канарчетата" заяви, че неговият тим е длъжен да играе по-добре.

„Като старание съм доволен, но като игра и поведение - не. Не беше най-добрият ни мач. Въпреки че направихме някои промени, нашият отбор трябва да повиши нивото при гостуванията“, коментира Стоилов след двубоя от 3-ия кръг на "А" група.

„Ако искаме да си намерим оправдание с предстоящия реванш срещу Щутгарт, ще кажем, че е трудно. Искам нашият отбор да играе с по-голямо самочувстие и повече увереност. Смятам, че стана интересен двубой. Ако трябва да търсим извинения, можем да посочим и умората, но не искам да го правя. Трябва да сме по-убедителни, когато владеем топката“, продължи Стоилов.

"И ние, и Литекс имахме положения. Трябва да сме по-уверени и концентрирани в моментите, когато се създават ситуации да атакуваме опасно", добави бившият наставник на Литекс.

"Във фаза защита не допуснахме кой знае какви грешки, но отпред трябваше да направим повече. Не знам дали мачовете са проблема или постоянните пътувания. Надявам се да продължим с добрите резултатите в този сгъстен цикъл. Отборът трябва да прояви характер и воля. Знам, че и на момчетата им е тежко, но това е животът на професионалния футболист“, завърши Стоилов.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ