Спортно-техническият щаб на “Ботев” (Пловдив) усилено работи по лятната селекция. В списъка на старши треньора Станимир Стоилов и спортния директор Александър Александров влизат над сто футболисти във всеки един момент. Някои от тях биват зачеркнати, но на техните места идват нови. Наставникът на „канарчетата" привиква помощниците си и заедно гледат дискове с изявите на футболистите, които мениджъри са предложили на “Ботев” за лятната селекция. Паралелно с това се водят разговори с мениджъри за цената и условията, при които набелязаните от Мъри и компания играчи могат да дойдат на „Колежа", пише „Меридиан Мач".

Основният приоритет пред ръководството е футболистите, които ще дойдат в “Ботев” през лятото, да са на около 23 години. Според запознати Мъри оглежда най-сериозно играчи от холандското първенство. Не е тайна, че специалистът има сериозни симпатии към тези футболисти.

Скаутите на “Ботев” Марин Бакалов и Костадин Видолов също работят с пълна сила, като вече са впрегнати и през седмица обикалят да наблюдават таланти в родината ни. Няма да бъде никаква изненада, ако много скоро “Ботев” направи нов трансферен удар.

Днес стана ясно, че клубът вече се подсили с млад нападател от Холандия, който е подписал часове преди победата над Черно море с 3:1.