ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов коментира актуални теми на заминаване за Австрия. "Канарчетата" от днес започват втория си подготвителен лагер. Наставникът коментира назначението на Наско Сираков в "Левски". Според Стоилов миналата година е предложил на "сините" същите условия, при които сега се е върнал Наско Сираков, но тогава не са били приети.

"Точно преди една година предложих на сегашните ръководители на "Левски" моите идеи и моят план, в който нямаше нищо по-различно от сега. Не бяха приети. Не знам какво толкова се случи за една година за да се приеме и да казваме, че всичко е наред. Хората взеха друго решение. ОК, всеки има своя път в живота!, каза Стоилов.

На въпрос дали съжалява, че в момента не е част от екипа, от който се очаква възраждането на Левски, Мъри отговори категорично: „Не виждам причина да съжалявам за нещо. Имам работа, която харесвам и си я върша. Имам пълната подкрепа на ръководството на Ботев Пловдив. Щастлив съм от това, което върша тук!”

"Сираков не е треньор на Левски, за да говорим за противоборство с него. То ще е между отборите. Да, добре е, когато има сблъсъци със сериозни колеги, със сериозни отбори. Надявам се да направим първенството интересно. Видяхте миналата година при сблъсъците между сериозните отбори имаше интерес, имаше победители и победени. Но когато се играят такива сериозни двубои, някой път не е важно, кой губи и кой печели”, каза още опитният треньор.

Той коментира закачливо и евентуалното обединение между ЦСКА и Литекс: „Аз съм „за“, не виждате ли по облеклото ми“, показвайки червената си риза. „При това положение ще може да играем в Европа, но за сега няма яснота“./БЛИЦ