Футболистите на "Ботев" (Пловдив) стартираха тренировъчната седмица със занимание на клубната база в понеделник следобед. "Жълто-черните" започнаха подготовката си за реванша за Купата на България срещу Нефтохимик в числено намален състав заради отсъствието на националите Веселин Минев, Йордан Христов и Бобан Грънчаров, както и на Томаш Иршак, който бе освободен от тренировката.

За сметка на това на пълни обороти заедно със съотборниците си се готви Иван Цветков. Голмайсторът преодоля две последователни травми и няколко месеца се подготвяше на облекчен режим. Нападателят и колегите му в атаката на "канарчетата" Валери Домовчийски, Вандер Виейра и Луис Педро дори бяха натоварени допълнително от треньорския щаб и останаха на терена след съотборниците си.

Заниманието бе по-специално за 17-годишния юноша Наско Милев, който се присъедини към мъжкия отбор и през идната седмица ще се готви под ръководството на Станимир Стоилов. Роденият през 1996 г. офанзивен футболист е част от състава на "канарчетата", състезаващ се в Елитната юношеска група до 19 години, където треньор му е Костадин Видолов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ