Рекордно кратка пресконференция даде Станимир Стоилов. Брифингът на треньора на "Ботев" Пловдив преди гостуването на ЦСКА в четвъртък в София протече точно...1:16 минути. Стоилов започна с традиционния коментар преди срещата, след което не последва нито един въпрос от страна на журналистите.

"Очаквам интересен и оспорван мач. Видно е, че отборът на ЦСКА е в подем, те имат сериозни изпълнители. Ботев обаче трябва да търси собствения си стил и начин на игра, като трябва да наложим нашата футболна воля. Трябва да играем този футбол, който се очаква от нас и самите ние искаме, и показваме досега в последните няколко срещи", заяви Станимир Стоилов.

След това пресаташето на клуба подкани журналистите да задават въпроси относно напечения мач, който се очаква в Борисовата градина. Колегите обаче мълчаха. Дали всичко им е ясно и знаят какво ще каже Станимир Стоилов или бойкотират треньорското изявление, така и не стана ясно. Странната ситуация обаче е факт. Преди един от важните мачове от кръга наставникът говори 76 секунди.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ