Напрежението по оста Тодор Батков - Станимир Стоилов стигна връхната си точка. Мъри обмисля да съди адвоката за 100 000 лева. Това е сумата, която собственикът на Левски дължи на националния селекционер. Дългът е на повече от година и датира от престоя на Стоилов на "Герена", пише в днешния си брой вестник “Меридиан мач”. Мъри беше освободен от поста старши треньор на Левски на 5 май 2008 година. Оттогава Батков се крие и не иска да плаща неустойката за предсрочното му уволнение.

Близки до Стоилов обясниха, че търпението му към адвоката се е изчерпало и той смята да потърси парите си по съдебен път. Мъри не искал да се дава публичност на дълга на Батков към него, за да не компрометира по този начин институцията Левски.

Интересното е, че собственикът на “сините” е действал по този начин и с Наско Сираков. Батков платил дължимите суми на бившия спортен директор след огромно закъснение.

Към днешна дата и Емил Велев има да получава пари от Батков заради предсрочното му освобождаване, но на този етап Кокала все още се води на работа в клуба и си получава заплатата редовно./БЛИЦ