Селекционерите на "Ботев" (Пловдив) следят под лупа изявите на новата звезда на Марек Светослав Диков. Дясната ръка на Мъри Стоилов - Саид Ибраимов, вече е разпитвал за 196-сантиметровия халф на дупничани след победата ми в Раковски, пише "7 дни спорт".

В двубоя със сателита на "Ботев" юношата на ЦСКА направи фантастичен мач, вкарвайки едно попадение и асистирайки за другите две. В момента Светльо е втори голмайстор в "Б" група и №1 по асистенции. На неговата игра се дължи и възхода на Марек, който дели първото място с Хасково.

Интересното е, че с интереса към Диков, "Ботев" е на път съвсем да срине... Стойчо Младенов. Преди това пловдивчани му прибраха Спрокел и Анисе.

Екзекутора искаше Светослав при предишния си престой в ЦСКА, но след като "Титан" го уволни, Младенов забрави за дългуча. Сега, когато се върна начело на ЦСКА и обеща да вземе всички отхвърлени от "червените" младоци, се очакваше Диков да дойде в Борисовата градина. Към момента обаче звездата на Марек е по-близо до "канарчетата".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ