Старши треньорът на “Ботев” (Пловдив) Станимир Стоилов е крайно недоволен от изявите на защитниците си, разбра "Тема Спорт". Мъри планира да направи сериозни промени в отбраната за новия сезон. В момента “жълто-черните” усилено търсят да привлекат централен и краен бранител.

Почти сигурно “Ботев” ще се раздели през лятото с Асен Караславов. Той все по-рядко влиза в игра, а в повечето случаи е контузен. Мъри възнамеряваше да го освободи още през зимата, но тогава не успя да привлече алтернатива. Македонският национал Бобан Грънчаров също е на мушката на Стоилов. Той е разочарован от начина, по който централните защитници изнасят топката, както и от мудните им действия.

Стоилов планира да освободи и още един от защитниците, привлечени от предшественика му Ферарио Спасов. Почти сигурно “канарчетата” ще продадат през лятото левия бек Артур Енрике.

Според запознати с делата на опитния специалист той вече е уредил централен бранител от чужбина. Мъри се е разбрал със защитник от Холандия, чийто договор изтича през лятото и футболистът ще дойде като свободен