"Левски" най-вероятно ще се изправи срещу бившия си треньор Станимир Стоилов по време на лагера в Кипър. Както е известно, Мъри пое преди десетина дни местния гранд Анортозис и вчера е поканил за контрола "сините".

Най-вероятно въпросният сблъсък ще бъде насрочен за 13 февруари, когато "Левски" има предвидена контрола, но не и съперник.

"Поканих Левски за приятелски мач с Анортозис по време на лагера им в Кипър. Надявам се по този начин да помогна за подготовката на тима. През февруари първенството в Кипър тече, така че няма как в контролата да вземат участие основните футболисти на Анортозис. Винаги обаче има нужда от мачове, в които взимат участие играчи, които се използват по-рядко", обясни Станимир Стоилов.

"Левски" се събира за първи път за 2011 година на 10 януари. Три дни по-късно "сините" заминават за Александруполис (Гърция), където ще останат до 27 януари. Ден преди завръщането "сините" ще играят контрола с местния тим Еноси Траки.

От 4 до 18 февруари е вторият лагер на отбора, който ще се проведе в Кипър. В Агия Напа "сините" първо ще играят с Белхатов (Полша), а след това ще участват в четиристранен турнир заедно с отборите на Войводина (Нови Сад), Динамо (Москва) и Теплице (Чехия). Последната проверка на "Левски" в Кипър е срещу Виктория Пилзен (Чехия). Мачът е на 16 февруари. /БЛИЦ