Старши треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов призна, че е очаквал повече съпротива от страна на Пирин (Гоце Делчев). "Канарачетата" победиха със 7:1 своите гости, а според Мъри успехът е бил прекалено лесен.

„В интерес на истината имаше динамика, скорост през първите 15 минути, после имаше един отбор на терена. Прекалено лесна се оказа тази победа за нас. Лично аз исках да видя играчите, които по-малко са играли, да навлязат в спортна форма. Първите 20 минути имаше интересни неща и после мачът падаше до края", сподели Стоилов.

„Отбелязахме доста голове, но имаше и доста брак в действията. Днес на терена имаше един отбор. Направихме някои ротации. Смятам, че 4 дни...и полуумрял човек можем да го съживим за този мач. Нашите футболисти ще дадат максимума от себе си, отделен въпрос е доколкото ще ни стигнат качествата", каза още треньорът на "Ботев".

„Най-важното е да изберем титулярния състав за Щутгарт, да работим за добра организация и да се опитаме да сме максимално подготвени за срещата.“

„За нас ще бъде огромно предизвикателство появата на Щутгарт. Нагласата ни ще бъде да играем организирано, да чакаме нашите моменти. Ще разчитаме на натрупания игрови ритъм малко по-напред от нашия противник. Резултат, който ще ни гарантира класиране в четвърти кръг ще ме удовлетвори", допълни специалистът.