Треньорът на “Ботев” (Пловдив) Станимир Стоилов сподели след победата над Дукла (Прага) с 3:2, че отборът е изглеждал по-добре в организационен план в сравнение с предишните контроли.

"Започнахме да имаме и по-добра тактическа дисциплина и в играта ни имаше много динамика. Създадохме доста положения пред вратата на противника и мисля. че стояхме по-добре на терена", каза Стоилов.

"Имахме и много грешки и трябва да работим много, за да ги отстраняваме. Лесно допуснахме противника след една грешка веднага да ни вкара гол още при първата им контраатака. На този етап от подготовката обикновено правя така, че всички футболисти да имат минимум по 4-5 мача и 60-70 минути на терена, като вече 12-13 играчи са изиграли тези мачове. Ще продължим да изчистваме някои детайли от играта ни", допълни треньорът на “Ботев” пред клубния сайт.

Относно новите футболисти в отбора Стоилов каза: "Искам новите играчи да се впишат в стила и начина на игра на отбора. Хамза и Доре показаха доста по-добра динамика и скорост от предишните срещи. Трябват им повече игрови минути. Иначе не се съмнявам в техните качества."

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA