Легендарният треньор на “Левски” Станимир Стоилов се изказа ласкаво за евентуалното ново попълнение Кристовао Рамос. Португалецът пристигна по-рано в София и се очаква да подпише със “сините”.

“Страхотен футболист, истински лидер на терена. Когато поех Анортозис той вече беше в отбора. Преди мен не играеше, имал е някакви проблеми с предишния треньор. При мен беше твърд титуляр. Използвах го като десен външен халф. Според мен на тази позиция е най-ефективен. Иначе може да играе и отляво”, заяви Станимир Стоилов пред БЛИЦ.

”Никой от “Левски” не ми е звънял да ме пита за него. Мога да кажа само добри неща за Кристовао, много дисциплинирано и точно момче. Нямах никакви проблеми с него. Той е добър футболист и може да играе на няколко позиции в атака, завиди къде ще е най-ефективен и къде ще свърши най-добра много работа на треньора. Със сигурност ще му трябва малко време за приспособяване към нашите терени, условия и начин на работа”, допълни още единственият български специалист, вкарал роден отбор в групите на Шампионската лига./БЛИЦ