ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Наско Сираков отново е опрял до съветите на Станимир Стоилов. БЛИЦ разбра, че двамата са имали разговор, в който Мъри е посъветвал началника на "Левски" за селекцията, която на "Герена" правят на пожар. Треньорът Славиша Йоканович силно се надява час по-скоро да му бъдат доведени нови футболисти, но Сираков е вдигнал ръце и му е много трудно, тъй като няма пари за селекция.

В същото време Стоилов му казал кой защитник би свършил отлична работа на "Левски" в този момент. Мъри посъветвал Сираков да вземе Борислав Стойчев от Берое и да реши проблемите в отбрана. Завръщането на централния бранител на "Герена" обаче много трудно би се осъществило на този етап. Причината е, че старозагорци ще искат висока сума за единия от основните си футболисти, каквато "Левски" не може да плати. Именно Стоилов доведе съгражданина си от Хасково на "Герена" през зимата на 2006 година, но тогава още неузрелият защитник не успя да пробие при "сините", след което мина през Видима-Раковски, Черноморец и Сливен, за да стане след това основен играч на Миньор (Перник), а сега и на Берое. Сираков се съгласил с Мъри, че Стойчев би бил по-полезен отколкото Димитър Везалов, например, но много трудно би го осигурил на Йоканович.
 
Както е известно, преди дни "сините" разкараха скъпоплатените звезди Жоао Силва, Дъстли Мулдер, Кристовао Рамос и Рамон Лопес, от които обаче още не са се отървали, тъй като те имат изрядни договори с клуба. На проби пък пристигнаха египтянинът Мостафа Афрото и игралият в Базел защитник Александър Заркович. Те обаче едва ли ще останат в "Левски", тъй като с нищо не превъзхождат наличните футболисти.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ