Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов сподели впечатленията си от двубоя срещу Черно море, спечелен от възпитаниците му с 1:0. "Стана футболна битка. През първото полувреме имаше равновесие на терена. Имахме шансове и да затворим мача, но не успяхме. През второто полувреме дадохме повече инициативата на Черно море, което доведе до повече напрежение пред нашето наказателно поле. Въпреки това, очаквах, че ще успеем да решим мача с втори гол при отворилите се пространства, но не се получи. Радвам се, че с тази победа "Ботев" наруши още една традиция - тази да не печели тук, на "Тича". От самото начало повтарям на футболистите, че са призвани да пишат новата история на клуба", каза Стоилов.

"Доволни сме от трите точки, въпреки че дадохме шанс на играчи, които до момента са взимали по-малко участие в мачовете. Имам желание всички играчи да покажат своите възможности, да преценим всеки един от тях в какво състояние е и всички да получат шанс да се преборят за титулярно място. Мисля, че момчетата могат много повече от това, което показаха днес. Дъждът направи терена доста труден и тежък, така че съм доволен най-вече от резултата", добави Мъри.

По отношение на предстоящия двубой срещу Лудогорец, треньорът на "Ботев" заяви: "И двата отбора се познаваме добре. Ще се опитаме да играем максимално добре, да направим хубав мач и разбира се, ще се опитаме да заслужим победата."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА