Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов обяснимо беше в минорно настроение след загубата с 0:1 от Черно море. "Канарчетата" загубиха на "Тича" след гол в добавеното време и така позволиха на "моряците" да ги изместят от 6-ото място в "А" група.

"Допуснахме елементарна грешка в последната минута. Нормално е след такава грешка да загубиш", коментира Стоилов след двубоя на "Тича".

За разлика от друг път, днес Мъри не се оправда с лошия терен.

"Нормално е да има умора, но с играта си футболистите ми не показаха, че са уморени. Водеше се доста битка. Който беше отбелязал, той печелеше", каза Мъри.

Спецът беше попитан и за случващото се в съблекалнята, след като преди дни Бобан Грънчаров беше отстранен от първия отбор заради конфликт с Александър Александров-Кривия.

"Мисля, че е нормално в съблекалнята. С поведението си на терена играчите показват, че всичко е наред. Имаше желание, амбиция...", коментира още пред ТВ7 Станимир Стоилов.

На въпрос дали е възможно да се раздели с "Ботев" (Пловдив) заради неубедителните резултати, Стоилов каза - "Знаете, че имах среща със собственика преди месец. Каквото имаше, си го казахме. Няма какво да коментирам клюки и интриги."