Треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов сподели, че е предпочел срещу Лудогорец да заложи на здрава защита, отколкото на атрактивна игра с много атаки. Двубоят между челниците в "А" група завърши без победител - 0:0.

"Стана футболна битка. С оглед на проблемите ни в атака искахме да има по-добър блок. Доволен съм от тактическата дисциплина, но в атака има много още какво да подобряваме. Не правя сметки дали точката е добра. Ако бяхме загубили, Лудогорец се откъсваше. Ако бяхме спечелили - ние ги настигахме", коментира Мъри.

"Искам да играем добре и да се развиваме. Тази година първенството ще бъде напрегнато и интересно. Много отбори ще влязат в битката за титлата", добави Мъри, който каза няколко думи за следващия съперник на "канарчетата" - Нефтохимик.

"Смятам, че Нефтохимик няма все да губи с толкова изразителен резултат. Ще ни окажат сериозен отпор. За "Ботев" ще играят тези, които са най-подготвени", каза Стоилов.

"Паузата ще дойде добре, за да влезе Домовчийски в по-добра форма и да може Иван Цветков да започне да играе. С тези футболисти ще се оправяме до края на годината. Съдийството не го обсъждам. Иначе аз не харесвам Николай Йорданов", добави Мъри.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ