Защитникът на "Левски" Дъстли Мюлдер ще подпише нов договор с клуба. Според информация на "Тема спорт" холандецът ще парафира новия си контракт до няколко дни. Той ще бъде за срок от 2 години. Все още обаче текат преговори между него и ръководството на клуба, тъй като двете страни не могат да се разберат за заплатата, която ще получава Мулдер.

Сегашният договор на холандеца изтича през лятото на 2012 година, а от ръководството на "Левски" не искат да го изпуснат като свободен агент. Мениджърът на тима Георги Иванов е изключително доволен от десния бек и иска той да остане и след края на следващия сезон. Гонзо разчита, че "Левски" ще се класира за евротурнирите догодина, и отсега прави планове кои футболисти да останат и от кои "сините" могат да се лишат.

Двете страни все още обаче не са постигнали консенсус относно заплатата на защитника. В момента Мулдер получава близо 8000 евро месечно. Той обаче иска сериозно увеличение, за да преподпише с клуба. Според информацията холандецът е пожелал заплатата му да бъде вдигната с минимум 2 хиляди евро, за да парафира новия контракт. От ръководството на "Левски" са се съгласили на това условие и се очаква до края на седмицата официално да бъде оповестено, че Мулдер ще остане на "Герена".