Шансовете на Дъстли Мулдер да остане в “Левски” са минимални. При преговорите холандецът е шокирал ръководството на клуба с огромните си финансови претенции. Той поискал да взима по 30 000 евро на месец.
 
Сумата е около 2,5 пъти по-висока от настоящата заплата на Мулдер. Според запознати холандецът рекетирал по този брутален начин “Левски”, защото знаел, че “сините” няма как да изпълнят условията и това ще ги накара да го продадат.
 
Десният защитник, който от началото на сезона играе силно за тима, искал да напусне България. До края на годината ръководството на клуба ще продължи с преговорите за новия договор на Мулдер, но на този етап холандецът не иска да намали финансовите си претенции.
 
Днес изтича ултиматумът на “сините” шефове към Йордан Милиев за новия му контракт. Ръководството отказва да преговаря повече със защитника и той ще има за последен път възможност да избере дали да преподпише, или да си тръгне в края на сезона. Националът също настоява за увеличение на заплатата, но с 2-3 хиляди евро./БЛИЦ