Треньорът на "Левски" Пепе Мурсия коментира след победата с 1:0 над Локомотив (София), че усеща подкрепата на Георги Иванов-Гонзо. Думите му са по повод очакванията за раздяла между испанския специалист и "сините".

"Радостен съм от постигнатата победа. Щастлив съм преди всичко заради играчите. Заслужавахме успеха, но преди всичко те, заради труда, който положихме. Искам да благодарим на привържениците, които ни подкрепяха“, каза Мурсия пред камерата на ТВ 7 веднага след победата.

„За да влезем по-сериозно, по-здраво в мачовете ни липсва нещо. Ще изисквам доста неща. За да бъде по-убедителен резултатът, трябваше да си реализираме всичките положения. Така и играта щеше да изглежда по-убедителна", продължи спецът.

„Още от началото знам какво значи "Левски", а в света на футбола има доста напрежение. В крайна сметка е нормално – "Левски" е най-големият, най-същественият клуб в България. По начина, по който работят момчетата, аз бях спокоен. Усещам подкрепата на Георги Иванов. Професионалистите трябва да имат вяра и спокойствие в това, което правят. Знаете какво значи Георги Иванов за "Левски". Знаете как той преживява нещата. Вярвам, че ще бъдем успешен екип“, допълни Мурсия.