От снощи е активен сайтът, на който всички фенове на Лудогорец могат да гласуват в анкетата „Футболист на годината 2014” – съобщиха организаторите от дамската фен фракция „Green Ladies”.

Първите анкетни карти бяха събрани още на стадиона преди мача и на полувремето на срещата Лудогорец – Локомотив Сф 5:1. Онлайн гласуването е за всички, които не се имали възможност да присъстват на срещата.

Гласуването на www.futbolist2014.ludogorec.net. ще е възможно до 7 декември.

Въпросите са общо 6, освен футболист на годината се избира още най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър полузащитник, най-добър нападател и най-прогресиращ млад играч.

От един IP-адрес може да се гласува само веднъж – уточняват организаторите. Изборът се прави като се кликне на снимките на избраните футболисти, а накрая се използва бутонът „гласувай”.

Победителите ще бъдат обявени на благотворителен концерт на 11 декември от 18,30 ч. в Общински културен център – Разград. Събраните средства ще са в подкрепа на талантливите деца на Разград, които се обучават в различни формации в читалище „Развитие 1869”.

Входът за концерта ще е 6 лв. Всеки, закупил билет, ще има възможността на влизане в залата да пусне контролата си в урна, след което ще има томбола с награди, осигурени от футболен клуб Лудогорец.

В концерта ще участват поп изпълнителката Сантра и разградски таланти от Детска музикална школа „Илия Бърнев”, школата по латино танци „Фея данс” и Балетна школа при читалище „Развитие 1869”.