Веднага след края на мача между ЦСКА и Славия (0:0) над стотина озверели запалянковци на „червените“ чакаха вратаря на „белите“ Георги Петков пред изхода на съблекалнята.
 
Стражът, който не игра заради контузия, беше много активен в края на мача край тъчлинията и претендираше за нарушения в полза на гостите. След края на мача Петков беше нападнат от Тончи Кукоч, който спринтира през терена, за да налети на вратаря.
 
Тълпа полицаи едва спираше агитката да не нахлуе в рейса на Славия и да търси саморазправа с бившия вратар на „Левски“. Мощни викове „Урсула, излез! Нали си мъж, не се крий! За това ли го доведохте, да ни дразни. Смешник, говедо“ огласяха няколко минути стадиона.
 
Солидна група жандармеристи направиха жив кордон между рейса Славия и феновете на ЦСКА, за да може играчите на „белите“ да си тръгнат спокойно от стадион „Българска армия“.
 
Членът на Управителния съвет на „червените“ Иво Котев също се опита да успокои ултрасите на тима, но и неговите усилия не успяха да уталожат страстите. След 40 минути изчакване полицаите изведоха Георги Петков до автобуса на "белите", който успя да потегли. През това време феновете на "червените" се бяха успокоили и постепенно си тръгваха от стадиона.

Стефан РАЛЧЕВ, БЛИЦ