Ръководството на ЦСКА организира тържество на стадион "Българска армия" по повод 62-ия рожден ден на клуба. Изпълнителният директор на "червените" Венци Живков изнесе специална реч, изказвайки поздравления и от името на шефовете Димитър Борисов и Иво Иванов.

Борисов не успя да присъства на мероприятието, а Иванов се появи в близост до "Армията" с около час закъснение.

"Щастлив съм да бъда тук и заедно да празнуваме рождения ден на ЦСКА. Получихме поздравителни телеграми от премиера, парламента и президента, което още повече доказва, че ЦСКА е най-големият клуб в България. Три полуфинала в Европа и най-много титли - това е ЦСКА. Пожелавам си догодина по това време, освен рождения ден на клуба, да празнуваме и шампионска титла", заяви Венци Живков, изказвайки благодарност на всички, подкрепящи и обичащи клуба.

От представителния тим на ЦСКА на тържеството бяха капитанът Тодор Янчев, Иван Караджов, Румен Трифонов, Флорентин Петре, Павел Виданов, Дормушали Саидходжа, Светослав Петров, както и треньорското ръководство в лицето на Адалберт Зафиров, Милен Радуканов, Димитър Пенев. На партито бе и новият спортно-технически директор на клуба Емил Костадинов. /БЛИЦ