В "Левски" вече властва готов­ност Георги Иванов-Гонзо да оста­не треньор на отбора и следваща­та година. Мнението на факторите в управата е единодушно. И е ре­зултат от работата на специали­ста през последните месеци, пише вестник „Труд”.

Гонзо вдигна набързо сринатия от Пепе Мурсия отбор, който мач след мач показва израстване. И вече натрупа 5 поредни победи. По принцип Гонзо планира да остане на поста до Нова година. Най-нашумелият млад треньор в България е и спортен директор. И от висотата на другата длъжност явно съзнава, че има по-добри специалисти от него. Затова през пролетта опита да привлече Станимир Стоилов, Димитър Димитров-Херо и Ивайло Петев, но не успя и накрая сбърка с Мурсия.

После "Левски" се догово­ри с бургазлията да стане треньор от януари. Херо не пожела да заработи по-рано на „Герена", за да не се мъчи с мини, зало­жени от дейността на други. Но към Димитров има интерес от чужбина. И вероят­но „сините" няма да страдат, ако Херо поеме в друга посока. Или просто настане разминаване.

Феновете на "Левски" също пълнят форумите с мнения, че Иванов трябва да остане треньор на тима, а ен само директор след Нова година. Все повече "сините" привърженици вярват в своя идол и са доволни от показаното в последните мачове. Много от тях се учдят защо да идва Херо, след като Гонзо се справя добре.