Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и съотборниците му във Витоша (Бистрица) се класираха на финала в държавното първенство при ветераните. "Тигрите" сразиха с класическото 3:0 Спартак (Варна). Полуфиналът се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново, където Борисов беше посрещнат топло и не отказа снимки и автографи на феновете.

62-годишният бивш премиер започна титуляр с любимия си номер 13, повеждайки атаката на Витоша. Партнираха му бившите национали Христо Йовов, Георги Пеев и Емил Гъргоров-Бадема, който вкара два от головете. Борисов този път не успя да се разпише. Точен във вратата на Спартак беше и Георги Пеев. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

На финала за шампионската титла при ветераните "тигрите" ще се изправят срещу победителя от Локомотив (Пловдив) - Ботев (Враца).

Експремиерът изведе Витоша като капитан и в зоновия финал на Югозападната лига, където "тигрите" от Бистрица удариха с 3:1 Пирин (Благоевград). 

Отборът на Борисов е петкратен шампион на България за ветерани, при това - настоящ първенец.

Сред зрителите на днешния мач на стадион "Ивайло" бяха народният представител проф. Костадин Ангелов и кметът на Велико Търново Даниел Панов. 

Борисов: Когато последният човек в България осъзнае това, вече ще е късно БЛИЦ TV

 

 

Социология!

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 12 май 2022 г.