Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Завърналият се в "А" група "Ботев" (Пловдив) стартира лятната си подготовка. На първото занимание на стадион "Пловдив" присъстваха над 3000 зажаднели за футбол фенове на "канарчетата", които надъхаха любимците си с песни и хореографията, за която предварително се бяха подготвили.

Наставникът Ферарио Спасов изведе група от 19 човека, сред които трима играчи, пристигнали на проби. Феро ще тества бразилците Диего Фераресо и Нунес Гонзалес дос Сантос, както и македонецът Горан Тодорчев. Последният притежава български паспорт. Тодорчев се е подвизавал в Работнички, Осиек и Интер (Запрешич).

Качествата на Диего не са непознати за Спасов, който е работил с него в школата на Литекс. Талантливият бразилец за последно рита за втородивизионния Чавдар (Етрополе), а половината от правата му се държат от "оранжевите". Нунес е полузащитник, играл е в няколко отбора от Швейцария.

В първата тренировка на "Ботев" се включиха новите попълнения Иван Цветков (идва от "Левски"), Станислав Костов (ЦСКА), Костадин Дяков (Черноморец), испанският халф Рубен Палазуелос и литовският вратар Ернестас Шеткус. Другият нов - Асен Караславов, не взе участие в заниманието, тъй като е в Германия, за да се раздели с досегашния си клуб Гройтер Фюрт. 

3_11.jpg
снимка: plovdiv24.bg