Драматичен край на сезона в четвъртия ни футболен ешелон! Надежда (Доброславци) и Спортист (Своге) са новите членове на Югозападната Трета лига. Тимът на треньора Методи Атанасов разби Чико-Бунара (Бяга) с 4:1 и за първи път в историята си ще играе на толкова високо ниво, пише "Витоша Нюз". Както вече БЛИЦ СПОРТ съобщи, Спортист пък отвя също с 4:1 Велбъжд (Кюстендил) и ще играе в третото ниво на родния футбол.

На мача в Драгалевци "белите" от Доброславци имаха пълно надмощие и можеха да се поздравят и с по-убедителен успех. Над 200 фенове драха гърла за своите любимци, близо 100 души дойдоха да подкрепят момчетата от Чико.

На трибуните можеха да се видят и редица популярни футболни хора: Воин Войнов, Венци Арсов, Иван Бербатов, Валентин Илиев и много други. Тук беше и председателят на Зоналния съвет на БФС Валентин Чакъров.

В герой на мача се превърна Борислав Борисов, който заби хеттрик за победителите. Другото попадение за Надежда вкара Калоян Бонев.

Съставът на Надежда (Доброславци): Калоян Гадевски, Иван Гайдаджийски, Кирил Беров, Васил Вакадинов, Ивайло Цветков, Теодор Дойчев, Йордан Калеканов, Даниел Николов, Георги Веселинов, Борислав Борисов, Калоян Бонев (Асен Асенов, Божидар Тодоров, Георги Вътов, Мариян Иванов, Георги Георгиев, Преслав Николов, Георги Костадинов, Пламен Пенев)