Локомотив (София) с право може да се гордее днес, че е тръгнал смело и уверено напред към мястото, което най-много му подхожда – футболния елит на България.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Червено-черните“ са лидери във Втора лига и още отсега можем да прогнозираме, че са основни кандидати за завръщане в майсторската група.

Възпитаниците на треньора Иван Колев водят в класирането с 13 точки след 4 победи и едно равенство.

Ремито беше регистрирано на стадион „Локомотив“ срещу Миньор вчера. Само липсата на късмет лиши столичните „железничари“ от заслужена нова победа. Пропуснати положения, пропусната дузпа и в крайна сметка 0:0.

Никой от публиката обаче не остана разочарован, защото се видя, че Локо има стил, има отбор, има колектив, има добри индивидуални изпълнители, с които крачи към елита.

Отдавна не беше имало такова настроение в „Надежда“. Ръководството на клуба в лицето на собственика Иван Василев определи ниски цени на билетите. На трибуните обаче дойдоха много хора – цели 3500 зрители, което рядко можем да видим и в Първа лига в днешно време! Народ, народ, много народ. Това принуди босовете да пуснат хората безплатно на стадиона.

Феновете създадоха изключителна атмосфера – песни, димки, мощни скандирания. На моменти човек можеше да се учуди дали е на мач от второто ниво на българския футбол или гледа среща от елита.

Локо (София) впечатли не само с добрата си игра, но и с хубавите си екипи Joma, чийто нов дизайн грабва окото. Грабва окото и представянето на някои от момчетата с червено-черни фланелки като Мики Орачев, Илиан Стефанов, Семерджиев, Александров и италианеца Ферари.

Те владееха инициативата през почти целия мач, но късметът реши да изневери на иначе талантливия нападател Светослав Диков, който просто нямаше ден.

Денят обаче се познава от сутринта. А сутринта в столичното Локо е слънчева, топла, предвещаваща още и още победи…
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ