Футболистите на Локомотив (Пловдив) заминаха за мача си със Славия в добро настроение, след като получиха по една заплата. Двубоят е днес от 14,30 часа на стадион “Овча Купел”, тъй като “смърфовете” са наказани с лишаване от домакинство. Пловдивчани прибраха по едно месечно възнаграждение, а има да взимат по още две.

Лекарският щаб на Локомотив вдигна на крака контузените Димитър Илиев, Фелисиен Сингбо, Ангел Йошев и Георги Мечечиев. Бразилецът Даксон остана извън групата, след като получи нова тежка контузия и е почти сигурно, че няма да играе до края на есенния дял от първенството.

Треньорът на Славия Вили Вуцов също има проблеми с контузени футболисти. Той няма да може да използва Тодор Колев, Асен Николов, Йордан Петков, Стоян Георгиев и Стив Ренет. Всички те не играха и при победата срещу Вихрен за купата на България. Македонецът Роберт Петров се връща в състава. В защита за “белите” ще играят Дяков, Кавдански, Георгиев и Петров. В халфовата линия ще действат Галин Иванов, Ники Петров, Николай Дюлгеров и Павле Попара, а атаката ще бъде водена от Жуниньо и Александър Младенов./БЛИЦ