Ръководството на Левски е имало намерение да върне в състава още един от футболистите, който бе част от отбора, направил пробива в евротурнирите преди четири години, пише в. “Меридиан Мач”. Нигерийският халф Ричард Еромоигбе е бил потърсен от Георги Иванов, след като той напусна руското първенство. Ричи не успя да се утвърди в Химки, където бе привлечен от Славолюб Муслин срещу 600 000 евро.

Един от най-стабилните играчи в Дрийм тийма на Станимир Стоилов в момента е в родината си и защитава цветовете на местния Уари (Вълците). Той обаче бил далеч от формата, с която спечели сърцата на „сините" фенове, а освен това бил сериозно натежал. Ричард, който бе включен на няколко пъти от бившия селекционер на „суперорлите" Берти Фогтс в националния отбор, е с 8 килограма над нормата за своя ръст.

 Иначе Еромоигбе все още е в млада футболна възраст и следващия месец ще навърши едва 26 години. От Левски отчитали и този факт и възможността при добра работа с африканеца да го трансферират изгодно още един път. В момента обаче основен вариант за заместник на продадения Георги Сърмов е Атанас Борносузов от Черно море. Ганаецът Майкъл Тевия също не може да е спокоен за бъдещето си на „Герена", въпреки че през зимата бе представен като Новия Ричард и дори получи №6, с който играеше нигериецът./БЛИЦ