Звездата на "Ботев" (Пловдив) Тодор Неделев е бил надупчен с множество обезболяващи инжекции, за да може да излезе на терена в дербито с Локо (Пд). Националът се отчете с голов пас за едно от двете попадения на Абел Анисе при победата с 2:0 преди 10 дни.

Националът бил измъчван от силни болки в лявото коляно след двата мача от световните квалификации с Италия (0:1) и Малта (2:1), но въпреки това държал на всяка цена да е на терена срещу "смърфовете" и да запише победа в дербито, преди да замине в новия си отбор - Майнц 05. В 82-ата минута на сблъсъка с "черно-белите" коляното на Неделев блокира, което принуди Станимир Стоилов да го извади от терена.

Магнитният резонанс не показа проблеми в коляното, но след нарушенията на капитана на Нефтохимик Любомир Божинов в мача за Купата на България (6:0), Неделев напусна терена с подут глезен. Обяснимо той не взе участие при снощното гостуване на Берое, което "Ботев" (Пд) загуби с 0:1, както и се очаква да пропусне мачовете на България с Армения и Чехия.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ