Треньорът на Пирин Наджи Шенсой иска скалпа на ЦСКА, пише в. “7 дни спорт”. Косоварят тази година има победи над Левски, Литекс и Славия, а сега се е наточил да бие “червените” днес в Кюстендил.

Той обаче смята, че неговият отбор трябва да играе по-добре от Динамо (Москва), ако иска да победи ЦСКА, тъй като руснаците загубиха от тима на Любо Пенев в Лига Европа.
 
“Вярвам, че моите футболисти могат да спрат победни ход на “червените”. В досегашните срещи доказахме, че не само с късмет победихме Славия и Литекс. Само малшанс ни попречи да вземем нещо и от Локомотив (София) в Надежда. Пирин с всеки следващ кръг израства и ще го докажем срещу ЦСКА. Говорим цяла седмица, че не трябва да се плашим. Разликата между първите два отбора и останалите е нищожна в класата и затова при една добра мобилизация можем да победим”, твърди Шенсой.
 
Според него факторът домакинство няма да бъде важен в този мач, след като футболистите на Пирин претръпнаха, че играят почти пред празни трибуни заради ремонта на стадион “Христо Ботев” в Благоевград.
 
“Самочувствието и манталитетът на отбора е такъв, че както у дома, така и навън играем по един и същи начин – само за победа”, допълни специалистът.
 
Клубното ръководство отпуска неограничен брой автобуси за днешния мач с ЦСКА в Кюстендил, обявиха шефовете на отбора. От своя страна фенклубът е подготвил специална хореография преди началото на двубоя./БЛИЦ