Наглата руска звезда Александър Кержаков призна, че го е заболяло от отпадането от ЦСКА. Както е известно, българския тим отстрани неговия Динамо (Москва) от Лига Европа след 0:0 в София и победа с 2:1 като гост. Нападателят се държа арогантно и на няколко пъти каза, че "червените" са слаб отбор.   

"Кризата при нас не започна с отпадането от Селтик в Шампионската лига, а с провала срещу Терек. Шотландците бяха по-силни от нас и можехме да ги отстраним само при добро стечение на обстоятелствата. За съжаление не се получи. Най-болезнено беше отпадането от ЦСКА в Лига Европа. Но с играта, която показахме, то беше напълно заслужено", призна Кержаков.

В отсъствието на контузения Андрей Аршавин, основната тежест в атаката на руския национален отбор ще падне върху него. Нападателят се надява в световната квалификация срещу Лихтенщайн най-после да се отърси от отрицателните емоции, които го съпътстват.

Той заяви, че не съжалява за провалния си трансфер в Монако, защото към момента "монегаските" не са сред фаворитите във френското първенство./БЛИЦ