Един от ключовите футболисти на ЦСКА Неманя Милисавлевич обяви, че никога няма да играе за "Левски", ако се стигне до такава възможност. Левичарят бе награден в Пресклуб "България" за Футболист на 30-ия кръг на "А" група. В него той отбеляза победния гол във вратата на Литекс в Ловеч.

"Наградата е и за отбора. Всички работим заедно и не се делим. Целта ни е ЦСКА винаги да побеждава. Благодарение на този клуб съм в България. След като не успях да се наложа в Литекс, си помислих, че престоят ми в тази страна е приключил. Емил Гъргоров ми предложи да дойда в ЦСКА и аз приех. Не ме е яд, че не бях част от проекта в Разград. ЦСКА е най-големият клуб в България, има най-много титли и е играл успешно в Европа.

Да, разлика между двата отбора има. В съблекалнята и с феновете. Нашата публика е невероятна, благодарен съм им много. Няма как да играя в "Левски", защото вече знам какво значи ЦСКА. Хубавото е, че в тима ни има конкуренция. Но аз от нея не се притеснявам. Целта пред всички е отборът да бъде в челните места. Що се отнася до акциите, които са пуснати на пазара - да, ще си купя, защото съм съпричастен към тази офанзива", обясни Милисавлевич.