Генералният спонсор на ЦСКА “Глобул” в лицето на изпълнителния си директор Харис Коцибос връчи в столичния хотел “Хилтън” чек за 100 000 лева на председателя на Надзорния съвет на клуба Димитър Борисов по случай спечелването на Купата на България.

От името на клуба на събитието освен президента Димитър Борисов присъстваха още спортно техническият директор Емил Костадинов, изпълнителният директор Венцислав Живков, старши треньорът Милен Радуканов и капитанът на тима Тодор Янчев. Всички те получиха телефони от изпълнителния директор на мобилния оператор.

“Щастливи сме, че днес можем да споделим радостта на милионите привърженици на ЦСКА, на футболистите на отбора и на неговото ръководство, защото знаем, че за всички тях успехът на отбора е въпрос на кауза. Бих желал от името на „Глобул” да честитя на отбора спечелването на Купата на България и да им пожелая успех в предстоящите мачове от Лига Европа, както и в новия сезон на първенството”, сподели на пресконференцията Харис Коцибос, който увери, че договорът за спонсорство с клуба ще бъде подновен в най-скоро време.

В същото време клубният бос Димитър Борисов обеща през следващия сезон ЦСКА да прибави в клубната си витрина и 32-а шампионска титла. "Много сме доволни от сътрудничеството си с "Глобул". С тяхна помощ започваме работа за спечелване на титлата другия сезон и влизане в групите на Шампионска лига", заяви Борисов.

Своите благодарности към генералния спонсор изразиха още и старши треньорът Милен Радуканов и капитанът на тима Тодор Янчев. /БЛИЦ