Министерството на физическото възпитание и спорта ще връчи 26 почетни знака на 26 спортисти и футболисти на Славия. Събитието е във вторник от 11 часа в Музея на спорта на националния стадион "Васил Левски". В 12 часа същия ден в зала "Родина" Българският футболен съюз ще награди с почетни значки 55 футболисти на "белите". По-късно през 2013 година, във връзка със 100-годишнината на Славия, някои от най-известните спортисти на клуба ще бъдат удостоени със званието почетен гражданин на София. Очаква се и трима от най-заслужилите спортисти на "белите" да получат висши държавни награди от президента Росен Плевнелиев./БЛИЦ

ЮБИЛЕЙНА ПРОГРАМА "100 ГОДИНИ СЛАВИЯ"

9 април 2013 г. (вторник), 11 ч. – Връчване на почетни знаци на Министерството на физическото възпитание и спорта от министър Петър Стойчев на 26 спортисти и футболисти на “Славия” в Музея на спорта на ст. “Васил Левски”
 
9 април 2013 г. (вторник), 12 ч. – Връчване на почетни значки от Българския футболен съюз на 55 футболисти на “Славия” в зала “Родина” на ст. “Васил Левски”
 
10 април 2013 г. (сряда), 19 ч. – Тържествен концерт – спектакъл в Зала 1 на НДК, който след края му ще бъде излъчен същата вечер изцяло по БНТ 1. Режисьор – Андрей Слабаков. Главен организатор – Иван Манолов. Редактор–консултант – Камен Огнянов.