Помощник-треньорът на Пирин (Разлог) Христо Джоджов беше наказан на днешното заседание на Дисциплинарната комисия към БФС. Причината е нахлуването му на терена в мача с Банско, завършил 1:1. Недоволен от решение на съдията Калин Людмилов Джоджов влезе на терена да му иска обяснение и бе изгонен на трибуните. Заради действието си треньорът е наказан за 1 мач и му е наложена 125 лева глоба.

Решенията на Дисциплинарната комисия след 21-ия кръг в "Б" група:

* За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва  ПФК"Банско" гр. Банско с имуществена санкция в размер на 500 лева.

* За оспорване на съдийско решение, на основание чл.34, ал.1, т.3 ДК наказва Христо Веселинов Джоджов – треньор на ПФК „Пирин” Разлог с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 125 лева.

* Наказаните футболисти: Цветомир ЦОНКОВ (Черноморец Бургас) - 2 мача и 60 лева, Величко ВЕЛИЧКОВ (ПФК Бургас) - 1 мач и 75 лева, Любомир ЛЮБЕНОВ (Черноморец) - 1 мач и 375 лева, Ивайло ЦВЕТАНОВ (Локомотив Мездра) - 1 мач и 75 лева.