Мажоритарният собственик на Пирин Емил Наков е категоричен, че ще напусне клуба, ако общината влезе в управлението. Босът е обсъдил подобна възможност с кмета на Благоевград Костадин Паскалев и двамата са постигнали съгласие по въпроса, пише “Тема Спорт”.

"В последните дни се случиха положителни неща, от които съм много доволен. Костадин Паскалев ни каза, че общината иска да влезе в управлението на Пирин, а ако това наистина се случи, ще бъде много добре. Това означава, че моето време тук е изчерпано", заяви Наков.

"В последните години нещата ми дойдоха малко в повече. При положение, че всичко се развие положително, няма да има нужда от мен и смятам да си тръгна. Надявам се да бъде намерен подходящ човек за изпълнителен директор, а не да се шмугне някой, който не отговаря на изискванията за този пост. Смятам, че с помощта на общината ситуацията ще се стабилизира. Надявам се Пирин да не изпадне от "А" група, защото отборът не заслужава подобна съдба. Имаме сили да победим Левски. С оглед на точките в актива ни, до края на сезона всеки мач е финал", обяви босът. /БЛИЦ