Изпълнителният директор на Пирин Емил Наков е поискал 100 000 лева лично за себе си и 200 000 лева за клуба от собственика на "Левски" Тодор Батков за трансфера на Станислав Костов. Това призна един от акционерите на благоевградския клуб Петър Байкушев, който преди дни бе нападнат от Наков и бе обявен от него като служител на "армейците".
2.jpg
Както по-рано БЛИЦ ви информира, Байкушев, който е свекър на сестрата на Костов, оказвал натиск на таланта да премине в ЦСКА, а не в "Левски". От сделката щял да спечели акционерът на "орлетата", а в касата на Пирин нямало да постъпи нито лев.

"Какъв служител съм аз на ЦСКА? Нека Наков каже колко пари е искал лично за себе си от Тодор Батков за Станислав Костов. Аз мога да кажа - 100 хиляди лично за него и 200 хиляди за Пирин", отсече Байкушев.

"Когато аз купих Костов от школата на Иво Андонов, всички ми скочиха, че съм искал да уреждам мой роднина. Да, наистина ми е роднина. Но те шест месеца не му дадоха заплата, сега какво искат? Както казвах за Делев, че той е най-добрият футболист в България, сега мога да кажа за Костов, че притежава всички качества да стане новият Димитър Бербатов", коментира Петър Байкушев. /БЛИЦ