В управата на ФК Дунав (Русе) влезе великотърновският бизнесмен Александър Нанков. Превозвачът, който продължава да вози безвъзмездно за мачовете хандбалния тим на Етър-64 и децата от школата на футболния Етър 1924, прави същото и за футболистите на Видима-Раковски (Севлиево) и на русенския Дунав.

Той е предоставил автобус за нуждите на русенския клуб, с който ще тарнспортира представителният мъжки тим и отборите от школата. Вчера возилото бе брандирано в сините цветове на Дунав, а името на клуба е изписано с бели букви. Русенци са част от Североизточната „В” група и се борят за влизане в професионалния футбол. Автобусът ще стои постоянно в крайдунавския град и ще бъде шофиран от местен водач, съобщи още пред sport-vt Александър Нанков.

Неотдавна хандбалистките от Етър-64 пък наследиха виолетовия автобус Рено, който возеше футболистите, преди общинския съветник да оттегли подкрепата си. Проектът на Нанков – футболният Алекс ОК (Шемшево) продължава да се реализира, скоро той обяви и намерения за възраждане на футбола в Килифарево.