Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков говори на пресконференцията след мача със Славия (2:2), тъй като именно той води "армейците" днес заради наказанието на Стойчо Младенов, който изгледа срещата от трибуните.

„Смятам, че стана интересен и оспорван двубой. Закономерно се стигна до равенството, заслужено е ремито 2:2. Това е справедливото. Видяхте, особено за втория гол, не успяхме да се ориентираме по най-добрия начин. Съжалявам, че не можахме да запазим преднината си и не успяхме да победим. Нормално е да се допускат грешки. И двата отбора допуснаха много грешки", коментира Нанков.

"Стана здрав двубой с много единоборства, пак повтарям - закономерно 2:2. Винаги искаме да сме по-агресивни. Имаше обаче лека умора от изиграните мачове. Смятам, че съдията се справи и си свърши работата. Не мисля, че това беше най-слабият ни мач, но като че ли, след като поведохме с 2:1, мислехме, че едва ли не мачът свърши. Съжалявам за Тони Силва, стара травма му се обади и игра само десетина минути“, добави Анатоли Нанков.  

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите