Локомотив (София) направи равенство 1:1 с чешкия Млада Болеслав в контрола, играна в Турция. Голът за “железничарите” реализира дошлият по-рано през деня на проби нападател от Тринидад и Тобаго Джамал Кларънс.

В 34-ата минута Искрен Писаров изведе Джемал Джонсън сам срещу вратаря на чехите Милер, който обаче игра с ръце извън наказателното поле. Съдията от Беларус му показа червен картон, а от щаба на Локо Сф дадоха съгласие той да бъде заменен. Оказа се обаче, че в състава на Млада Болеслав няма резервен вратар и се наложи Милер да се завърне отново в игра.

Първото попадение падна в 50-ата минута. Пет минути след като се появи в игра дошлият на проби Джамал Кларънс направи страхотен самостоятелен пробив през средата на терена и с хубав удар матира Милер за 1:0. Десет минути по-късно обаче чехите изравниха чрез Менди. Негов удар рикошира в крак на бранител, заблуди резервата Галев и влетя в мрежата на Локомотив за крайното 1:1.

Съставът на Локо (София): Пейков, Димитров, Добрев, Лахчев, Гаров, Дяков, Горанов, Джонсън, Писаров, Идриси, Диара (Галев, Върбанов, Караджинов, Манолов, Дафчев, Романов, Кларънс, Йорданов).