Нападателят на втородивизионния Калиакра (Каварна) Георги Станчев-Гонзо е тежко контузен и ще може да излезе на терена поне след шест месеца, съобщиха от ръководството на клуба. Младият нападател получи травма по време на контролната среща Калиакра - Шумен 2010 в Каварна на 8 февруари.

Прегледът на контузеното коляно на ядрено-магнитен резонанс показал, че Станчев има скъсани кръстни връзки и му предстои операция. Георги Станчев получи травмата си дни след като подписа за година и половина с Калиакра, при второто си завръщане в отбора. Преди това възпитаникът на Спартак (Варна) игра сезон и половина за родния си клуб, а от 2008-ма до 2011-та беше също в тима от Каварна.

Контузията на Станчев идва половин година след като другият нападател на отбора - Иван Петков, също претърпя хирургическа интервенция след скъсване на кръстни връзки и може да бъде полезен едва след третия пролетен кръг на "Б" група. След като Петков излез от строя, ръководството на клуба даде курбан за здраве на футболистите, свещеник отслужи водосвет, но злополуките продължават да ги преследват.