В новото издание на рубриката „У дома с…“ участва нападателят на Левски Найджъл Робърта, който отговори на въпроси, зададени от фенове на отбора. В предните издания на рубриката се включиха Холмар Ейолфсон, Симеон Славчев, Стайн Спиерингс и Станислав Иванов.

Голмайсторът на "сините" говори по много теми и направи доста разкрития за своите предпочитания. 

„Започнах да играя футбол зад къщата, с приятели. Всичко беше много весело и нищо повече. Тогава подкрепях Реал Мадрид и продължавам да го подкрепям и днес“, започна Робърта.

„Моят футболен идол е Кристиано Роналдо заради начина по който тренира и това, което показва на терена. Той може да бъде вдъхновение за всеки един футболист“, смята Робърта.

„Левски е голям клуб. В първия мач, в който играх срещу ЦСКА, в действителност разбрах какво представляват нашите фенове и какво означава Левски за тях. Също така мисля, че всеки в България знае какво е Левски и колко голям клуб е. Любимият ми мач е срещу Лудогорец за купата. След края на мача никой не криеше емоциите си и това бе прекрасно да се види. Целите ми с Левски са да продължим сезона и се надявам заедно да спечелим трофей“, каза още холандецът.

„Не намирам българския за сложен, единствено буквите са различни, но мисля, че разбирам важните неща“, завърши Робърта.