Младият нападател на ЦСКА Станислав Костов получи днес наградата си за най-добър играч на последния кръг от миналото първенство. Юношата на Пирин, който отбеляза дебютното си попадение за ЦСКА именно в 30-ия кръг - в двубоя срещу Академик (Сф) (3:1), беше щастлив от признанието и заяви, че през новия сезон ще се бори за титулярно място въпреки голямата конкуренция.

"Тази награда нямаше да дойде и без помощта на моите съотборници. Чакам с нетърпение началото на новия сезон и се надявам да успея да се наложа в титулярния състав на ЦСКА. Очаквам и през новия сезон да бием Левски по всяко време, независимо в кой кръг ще ги срещнем. Очаквам и победа над Локомотив София още в първия кръг в неделя. Все пак сме ЦСКА и това е нормално. Надявам се, че тази година ще спечелим и Купата и титлата. Започнахме със Суперкупата, продължаваме напред“, каза Костов.

“Пожелавам успех на двата отбора в Лига Европа – “Левски” и Локомотив София. Все пак това са български тимове и имат своите шансове да продължат напред“, заяви още младокът./БЛИЦ