Отсъстващият от подготовката на ЦСКА Тони Уот е настоял да бъде продаден, заговори се във футболните ни среди. Шотландецът не се появи за първия лагер в Турция, няма го и в испанския град Марбея, където „червените” в момента тренират.

Според непотвърдена информация 25-годишният нападател е обявил пред шефовете на клуба още през декември, че не желае да остане в Борисовата градина през 2020 година.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Май още тогава той е споделил пред началниците си, че не му се играе повече в ЦСКА. И точно по същото време „армейците” започнаха офанзива по привличането на Ахмед Ахмедов.

Случаят изглежда прилича на този с италианеца Диего Фабрини. Дали наистина е така, може да попитате ръководството, но едва ли ще получите категоричен отговор. Тони Уот държи да го продадат и от двайсетина дни ЦСКА, когато зимният трансферен прозорец беше отворен, прави опити да го пласира – я обратно на Острова, я някъде другаде.

Ако нещата не се получат, той може и да се върне. Къде ще ходи, след като има договор. Но по-вероятно е да се раздели с тима по подобие на Фабрини", коментира източник на БЛИЦ.

Тони Уот пристигна на „Армията” миналото лято, но така и не успя да се наложи в стартовия състав.
БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020