Иван Иванов и Иван Караджов са нападнати без сериозна причина. Така те обяснили инцидента пред полицията, информира “Гонг”. Ето и какво са обяснили играчите на ЦСКА пред органите на реда.

Около 3.00 часа двамата футболисти са излезли от дискотека и с автомобилите са тръгнали към друг клуб (разстоянието между двете заведения е около стотина метра). При опита си да паркират автомобилите си, човек представящ се за отговорник по паркирането заявил на двамата играчи, че не могат да спират където си поискат.

Избухнал е скандал и двамата Ивановци са влезли в ръкопашна схватка с въпросния човек. В 3.20 часа двамата играчи са потърсили медицинска помощ в „Пирогов” и след кратък преглед са освободени за домашно лечение. Иван Караджов е с две прободно-порезни рани на дясното бедро, а Иван Иванов е с една прободно-порезна рана на левия крак.

В последствие обаче е станало ясно, че нападателят няма нищо общо с клуба и просто се е заял с двамата футболисти на ЦСКА. На този етап няма официална позиция на нощното заведение за свързаността с човека, ранил футболистите./БЛИЦ