ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Отложеният мач между ЦСКА и Етър по всяка вероятност ще се проведе в периода 31 октомври – 2 октомври, когато двата тима трябваше да проведат мачовете си от 1/16-финалите за купата на България.

Срещата във Велико Търново между „болярите“ и „армейците“ е от програмата на третия кръг на efbet Лига и трябваше да се проведе в края на юли. Двубоят беше отложен заради подготовката на „червените“ за реванша срещу Сепси от Лигата на нациите, завършил с тежка загуба с 0:4 за ЦСКА. Точно по това време беше направена треньорската смяна на „Армията“ и Нестор Ел Маестро се завърна в клуба, за да замени Саша Илич.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

До ЦСКА и Етър е изпратено предложение именно в предвидения период за мачове за Купата да се проведе отложената среща. Както е известно, жребият на турнира прати „армейците“ срещу Черноморец (Балчик), а „виолетовите“ срещу Черноморец (Бургас). Тези мачове обаче ще бъдат преместени за по-късна дата, ако двата отбора приемат предложението да изиграят отложения си мач в края на този или началото на следващия месец.

Съществувала е възможност „червените“ и „болярите“ да играят през следващия уикенд (14-15 октомври), но от „Българска армия“ категорично са отказали, тъй като отборът има голям брой национални състезатели.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!