ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Феновете на Пирин от фракцията "Пирин Ултрас" се обявиха срещу управителя на клуба Атанас Дафинов и публикуваха позиция с въпроси и призив към кмета на Благоевград Илко Стоянов. Те представиха аргументи за оставка на Дафинов и обявиха от какво не са доволни.

В края привържениците все пак казаха, че са дали шанс на въпросния управител на клуба да работи спокойно, но той тотално се е провалил в това начинание.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Позицията на Пирин Ултрас: 

Позиция на организираните привърженици на Пирин към кмета на Благоевград г-н Илко Стоянов

Уважаеми г-н Стоянов, искаме да ви припомним малко фактология около лицето Атанас Дафинов:

1. Още преди да поеме управлението на ФК Пирин, се замеси в първия скандал с изгонването на Стефан Гошев от ДЮШ на Пирин.


2. Една от главните причини легендата на орлетата, Петър Михтарски, да не е в клуба, пак е Атанас Дафинов заради личните му амбиции за еднолична власт.

3. След като пое фактическото управление на целия клуб, вместо да мисли за неговото стабилизиране, не спря с личностни интриги и заяждания с Велислав Елезов, след като последния бе освободен от работа.

4. След като отборът се спаси от изпадане във Втора лига, благодарение на Христо Янев и едно обиграно ядро от добри футболисти, Дафинов не направи необходимото да ги запази в клуба, което те заслужаваха. Включително имаше публични конфликти с повечето от напусналите.

5. Припомняме и скандала с Марсел и Крум Бибишкови и пропуснатите ползи за клуба.

6. Един от пресните случаи е напускането на Станислав Манолев, благодарение на когото са най-успешните трансфери в клуба за последните две години.

7. Тук е момента да попитаме дали уволнението на Ради Митревски не е политически мотивирано с оглед на връзките му с друг кандидат кмет?

8. Каква е договорката с БФС за оттегляне подкрепата към Бербатов като кандидат за президент на БФС, след като Атанас Дафинов беше най-големия радетел за Митко?

Всички тези скандали, интриги и сплетни, а и други, които не смятаме за нужно да изброяваме в момента доведоха до една нетърпима и токсична атмосфера на стадион Христо Ботев, отлив на огромна маса фенове и оттам негативните резултати в последните шест мача. За това настояваме за НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА на Атанас Дафинов, който имаше целия комфорт и доверие от страна на феновете и за благото на клуба бе оставен да работи без натиск от наша страна.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!