Огромна вълна от недоволство предизвика шествието на феновете на ЦСКА от базата на БФС в "Бояна" към стадиона на Славия в квартал "Овча купел". Мачът между двата тима от полуфиналите на турнира за Купата на България стартира след минути.

Проявата на привържениците на ЦСКА беше обявена преди дни и има разрешение от столичния кмет Йорданка Фандъкова, която днес празнува 60-ия си рожден ден, но въпреки това вся смут у шофьори, които не бяха запознати със затварянето на няколко пътни артерии в столицата.

Феновете блокираха част от Околовръстното шосе, бул. Бъкстон и бул. "Тодор Каблешков" по пътя си към стадиона в квартал "Овча купел", създадоха хаос в движението и изнервиха прибиращите се от работа.

"Страшно е!", "Избягвайте движението с кола в София", "Пълно е с полиция, всичко е отцепено", предупреждаваха се шофьори от задръстването в столицата. След като разбраха причината за всичко, столичани насочиха агресията си към "червените" фенове.

"Какво сме им виновни ние, че трябва да си горим бензина? ЦСКА ли ще го плати?" и "Бива ли заради 40-50 фена да затворят цял булевард", гласят някои от коментарите.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)