След като преди известно време се завихри скандал в Левски относно преминаването на няколко сини юноши в школата на ЦСКА сега именно в лагера на "армейците" назрява нов спор относно същите играчи. Въпросните Иван Зайков, Димитър Начев, Марио Димитров, Георги Никифоров и Ростислав Янков бяха прокудени от Герена след като според треньорите в синята школа те нямаха бъдеще в клуба, пише "Меридиан Мач".

От своя страна Георги Велинов и неговите колеги на драго сърце предложиха договори на бившите сини таланти. Сега обаче същите играчи са повод за грандиозен скандал между мениджърите Емил Данчев и Борислав Божинов. Божинов от доста време има добри позиции в школата на "червените" и държи правата на повечето играчи, Данчев от своя страна е привлякъл именно изгонените левскари и сега ги лансира за сметка на млади "армейци" без те да показват повече качества.

Напротив, според Божинов "сините"правилно са били изгонени за некадърност от Левски. Според Божинов, агентът на Бербатов цели да съсипе играчите, които имат договор с конкурента му. Да припомним, че Зайков вече играе за дубъла на ЦСКА, като дори отбеляза гол в мача с Локо Мездра./БЛИЦ